Meny Stäng

Förtydligande: Det figurerar uppgifter bland vaccinmotståndare på sociala medier att vi kräver vaccinpass för att man ska få komma hit. Detta stämmer naturligtvis inte. Denna grupp har också gett oss 1-stjärniga betyg på Google baserat på dessa felaktiga uppgifter trots att de själva inte besökt butiken. Vad som däremot är sant är att vi gör vad vi kan för att värna om den del av vår kundkrets som är mognare och därmed lite mer sårbara. Därför ber vi alla att visa hänsyn i enlighet med gällande rekommendationer. 

Information med anledning av Covid-19

Din och våra medarbetares säkerhet och välmående är av högsta prioritet för oss. Vi följer myndigheternas rekommendationer och riktlinjer för att förebygga smittspridning av coronaviruset (COVID-19) i vår butik. Den personal du möter i butiken har fått dubbla vaccindoser. Om du har symtom eller har anledning att misstänka att du kan bära på infektion så ber vi dig stanna hemma.

För att du ska känna dig trygg:

  • Vi håller god handhygien. Handsprit finns att tillgå för kunderna.
  • Vi rengör ytorna i butiken kontinuerligt. Vi rengör även extra utsatta ytor som kortterminaler mm.
  • Vi ser till att besökare håller avstånd. Därför kan du i sällsynta fall bli ombedd att vänta eller komma tillbaka senare om det finns risk för trängsel. Fr.o.m. 23 december gäller max 5 personer samtidigt i enlighet med nya restriktioner.
  • Vi värnar om allas hälsa och säkerhet och jobbar växelvis hemifrån och i butik. 
  • Vi erbjuder kostnadsfri frakt på köp över 498:- i hela Sverige.
  • Pandemin har medfört att vi p.g.a. ekonomiska orsaker inte kan ha flera expediter. Därför ber vi om överseende för att du ibland kan få vänta på service om det är flera inne i butiken, eftersom expediten måste serva flera samtidigt.
  • Om du vill ha personlig service och boka in en privat provning går det bra att boka en tid mellan kl. 9.00-11.00 alt. 18.00-19.00 på vardagar.
  • Vill du ha rådgivning inför köp, bara ring eller maila, vi finns här för dig!

 

Vår butik har öppet som vanligt, Månd-Fred 11-18 Lörd 11-16. Vi vill samtidigt göra dig uppmärksam på hur småföretagandet bidrar till vår gemensamma välfärd. Läs mer på Handla Klokt!

handla klokt

Välkommen!

Ta hand om er! / Hälsningar Puppelina

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.