VÄSKOR

VÄSKOR – kan man få för många?

Väskor! Väskor från bl.a Danska Adax. Snygga och praktiska modeller i stilren design och fantastiskt kvalitétskinn. Alla deras väskor har blixtlås på baksidan & lång axelrem.


puppelina adax väskor
Historien om ADAX: Eugen Silfen, grundaren av ADAX, designar den stora majoriteten av företagets produkter. ”Jag drivs av behov att omvandla idéer till något konkret, att se idéer ta form. Så fort jag har skapat en väska, börjar jag drömma om nästa”.  Vår mission är innovation, utan att kompromissa på kvalitet eller bra hantverk. Jag minns fortfarande den första väskan jag designade. Mitt mål är detsamma idag som det var för 25 år sedan: skönhet och funktionalitet.


Väskinsatser 
Den perfekta accessoaren för dig som har flera handväskor och gillar ordning och reda. Istället för att rafsa över innehållet mellan väskorna flyttar du bara enkelt över insatsen till nästa väska.Klart! Välkommen in och prova i din egen väska. Med insatsens hjälp undviker du att glömma viktiga saker när du byter väska. Dessutom kan du köpa en väska bara för att den är snygg även om den inte har massor med fack ut och invändigt, det behövs ju inte längre. Insatsen har ett lock som du kan stänga om du vill flytta den från din handväska till en större bag eller resväska. Handväskinsatsen finns i två storlekar. Materialet är satin av hög kvalité. Elastiskt nyckelband medföljer (45cm)